Search
Generic filters
Exact matches only
 • NEPTUN LiquiCarbo

  A növényeknek a tápanyagokon kívül szénforrásra is szükségük (vízben oldott CO2 formájában) van az optimális növekedéshez. Akváriumi körülmények között gyakran ennek hiánya akadályozza a fejlődést. Ha a szénhiány túl sokáig áll fenn akkor a növények nem fejlődnek megfelelően és ez kedvezően hat az algák szaporodására. 

  A NEPTUN LiquiCarbo tökéletes folyékony szénforrás CO2 adagolás mellett vagy anélkül is. Rendszeres alkalmazásával szép és erőteljes növényeket nevelhet, melyek sikeresen vehetik fel a versenyt az algákkal szemben. A LiquiCarbo használatával így nem csak növényei lesznek egészségesebbek, hanem az algásodást is jelentősen csökkentheti. A LiquiCarbo káliumot is tartalmaz, amelyre a növényeknek szintén szükségük van a fejlődésükhöz. Fontos az akváriumban megfelelő makro- és mikoelemek biztosítása is, ezért ideális megoldás NEPTUN Növénytápsó egyidejű használata.

  ALKALMAZÁS: Naponta adagoljunk az akvárium vizéhez NEPTUN LiquiCarbo-t. Sok növény tartalmazó akvárium esetében a javasolt adagolás 1 ml 25 literhez, heti 50%-os vízcserék mellett. 

  ADAGOLÁS: 1 csepp 2 liter vízhez/ 1 ml 50 literhez / 40 ml 2000 literhez.

  KISZERELÉS: 40 ml

  A túladagolás káros lehet, ezért kérjük kezelje fokozott óvatossággal. Csak akváriumi használatra! Gyermekek elől elzárandó!