Search
Generic filters
Exact matches only

Rólunk


Kezdetek

A NEPTUN Akvarisztikai Segédeszközöket Készítő Kkt.  valódi családi vállalkozás, melyet a kezdetektől fogva a szakértelem és a hobbi haltartás szeretete vezérel. Az 1983-ban akváriumi vízkezelők forgalmazásával indult egyszemélyes vállalkozás mára széleskörű termékpalettával és 15 fős szakértői csapattal áll a kiskereskedők és hobbi akvaristák rendelkezésére. A különféle tápok és vízkezelők gyártása és exportja mellett egzotikus halak és díszállatok forgalmazásával és viszonteladásával foglalkozunk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Történetünk

1983 – Györki Attila, elhivatott hobbi haltenyésztő szenvedélyét vállalkozásba önti: megalakul a Neptun Akvarisztikai Segédeszközöket Készítő Gazdasági Munkaközösség. Fő profil: akvarisztikai és kisállattartási segédeszközök, víztisztítók és fertőtlenítőanyagok, díszállatok (halak, kisemlősök, madarak) tartásához szükséges vitaminokat és mikroelemeket tartalmazó tápszerek készítése.
1994 -A cég növekszik, a tevékenységi körök bővülnek: növénytermelés és kertészet, állattenyésztés, növénytermelési kertészeti és állattenyésztési és kisegítő mezőgazdasági szolgáltatás, egyéb vegyiáruk gyártása, műanyag termékek gyártása, mezőgazdasági termék nagykereskedelem, külkereskedelem, egyéb vegyes kiskeredelem, műszaki természettudományi kutatás és kísérleti fejlesztés, csomagolás, máshová nem sorolt gazdasági tevékenységet segítő szolgáltatás.
1996 – Megkezdődik az import tevékenység: megérkezik első egzotikus halszállítmány Szingapúrból Bécsbe, majd a világ minden tájáról érkeznek halak és megindul a tenyésztés az első üvegházban 100 akváriummal: guppi, xifó, molly, afrikai sügerek tenyésztése, ékszerteknős import.
2000 – Saját üzem létrehozása Lóréven. Itt tavi vízkezelők, tabletták, lemezes tápok, extrudált haltáp gyártása, exportra is (főként Románia és Németország). A választék az évek során  folyamatosan növekszik az újabb gyártó eszközöknek és a csapat bővülésének köszönhetően.
2004 – Megnyílik az akvarisztikai nagykereskedés 200 nm-en 200 akváriummal: 1137 Budapest, Szent László út 178.
2005 – Kiskereskedelmi egységek üzemeltetése városszerte.
2006 – Megnyílik a Díszállatbolt Animall a Pólus Centerben, mely a mai napig várja a vásárlókat: akvarisztikai szaktanácsadás,  akváriumi kiegészítők,  díszhalak, díszmadarak, rágcsálók, hüllők, tápok valamint különböző felszerelési cikkek.
Napjainkra 15 fős akvarisztika terén széles szakértelmű csapat áll rendelkezésükre. 

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!


Györki Attila
Györki Attila
Ügyvezető igazgató
Herb János
Herb János
Értékesítési vezető
Vukajlovics Milán
Vukajlovics Milán
Üzemvezető / Logisztika
Györki Darinka
Györki Darinka
Technológiai vezető