Díszhal áraink és kínálatunk

» Állatok » Díszhal áraink és kínálatunk

Díszhal áraink és kínálatunk

Díszhal áraink és kínálatunk

Széles kínálattal, mennyiségi kedvezményekkel, különlegességekkel és hozzáértő munkatársakkal várjuk díszállat szaküzletünkben!

Tekintse meg díszhal árainkat és kínálatunk a teljesség igénye nélkül:


Neonhal - Paracheirodon innesi

Az egyik legkedveltebb akváriumi hal. Csapatban érzi jól magát, és igazán csak úgy mutat, ezért mennyiségi kedvezménnyel vásárolhatja meg üzletünkben. Minimum 6-8 darabot tartsunk egy akváriumba. Kis mérete miatt kizárólag békés halakkal, vagy akár önmagában tartsuk. Egy 40-50 darabos csapat már igazán különleges látványt nyújt, az oldalukon lévő világító neon fényre emlékeztető csíknak köszönthetően. A magas hőmérsékletet nem szereti, fűtőt nem igényel!

Ára: 150Ft
Ára 10db-tól: 130Ft
Ára 50db-tól: 110Ft


Vörösneon - Paracheirodon axelrodi

A normál neonhalhoz képest a hasán húzódó vörös csík hosszabban látható. Ő is csak csapatban érzi jól magát, ezért szintén mennyiségi kedvezménnyel vásárolhatja meg üzletünkben. A melegebb vizet szereti és nagyobbra nő mint a normál változatú.

Ára: 440Ft
Ára 8db-tól: 390Ft


Guppy

A legváltozatosabb színváltozatú, igénytelen, békés elevenszülő hal. Nagyon könnyen szaporodik, így élményt és sikerélményt nyújt kezdő akvaristáknak is. Társas akváriumba tartható, de csak olyan halakkal akik szintén békések, mert a hímek hosszú színes farokúszóját lecsipegethetik, mely apró szépséghibát, de akár a halunk elhullását is okozhatja.

Ára: 400Ft


Black Molli - Yucatáni fogasponty

Meleg vizet kedvelő a hőingadozásokat viszont nehezen viselő, elevenszülő fogasponty. Mindenevő, békés de félénk hal, ezért tetővel nem rendelkező akváriumba nem ajánljuk.

Ára: 400Ft


Vitorláshal (Pterophyllum scalare)

Nagy akváriumba, közepes, vagy nagy halak mellé valók. Ha fiatalon kerülnek az akváriumba, van rá esély, hogy még a nagyobb neonhalakat is elfogadják, de később kizárólag táplálékként tekintenek rájuk. Kedveli a növényekkel sűrűn beültetett akváriumokat.

Ára: 450Ft


Sziámi harcoshal

Labirint kopoltyús hal, ezért ha akváriumunkban nem tudunk elég oxigént biztosítani, úgy jó választás lehet egy a nagyon változatos színekben kapható hal. Egy akváriumban csak egy hím ajánlott, mert a hímek gyakran "összeugranak" és megcsipkedik egymást. A hőmérsékletre érzékeny. A meleg 24-26 fokos vizet szereti.

Betta hím ára: 800FT Koronás Betta hím ára: 1000FT


Szumátrai díszmárna (szumi)

Kedvelt akváriumi csapat hal, állandóan mozog, élénk és igénytelen. Játékos természetükkel viszont zavarhatják, csipkedhetik a nyugodt és félénk halakat. Minimum 80 literes akvárium szükséges a tartásához.

Ára: 200Ft


Popondetta Furcata

Kék szemű villás farkú kalászhal. A hímek hát- és farok alatti úszója meghosszabbodott, a hímek teste sokkal színesebb is és a mellúszó alatti rész narancssárgás színezetű. Tartásakor ajánlott, szaporításakor pedig kötelezően csapatban kell tartani őket.

Ára: 1400Ft/pár


Ékfoltos razbora - Trigonostigma heteromorpha

Nevét az oldalán található kék színű, ékformájú foltról kapta. Békés, igénytelen hal. Szeret csapatban úszni, ajánlott min. 4-5 db-ot tartani belőle. Kifejlett mérete: kb. 4cm.

Ára: 280Ft


Petitella - Pirosorrú pontylazac

Minimum 6-8 darabos csoportban kell tartani, ellenkező esetben nagyon félénk, stresszes és rövid időn belül elpusztul. Biztosítsunk számára minőségi eleséget, biztonságot adó sok növényes részt és tartsuk nagyobb (min. 100 literes) akváriumban. Kifejlett mérete: kb. 5-6 cm.

Ára: 450Ft
Ára 8 db-tól: 400Ft


Csigaevő csiga - Anentome helena

Más csigákat, de azok elfogyása után természetesen száraz haleledelt is eszik. Hasznos segítség, ha vegyszer nélkül szeretnénk megszabadulni az akváriumunkban elszaporodott csigáktól. Szaporodásához más csigákkal ellentétben szükségek egy hím és egy nőstény is.

Ára: 440Ft


Őves díszcsík - Botia macracantha

Csigaevő halnak is szokták nevezni, kedvenc eledele miatt. Nagyon dekoratív, de bújós, ajzat lakó hal. A hőmérsékletre érzékeny, de azon kívül egy elég szívós hal. Nagy akváriumba ajánljuk, akár 20cm-esre is megnőhet!

Ára: 1490Ft


Aranyhalak

Az aranyhal a Carassius auratus alfaja. Az aranyhal a legrégebben kitenyésztett és a legnépszerűbb akváriumi halak közé tartozik. Eredetileg az ezüstkárászból tenyésztették ki különféle forma- és színváltozatban. Aktuálisan kapható színváltozatokról érdeklődjük telefonszámainkon!

Ár S: 800FT
Ár M: 1200FT
Ár XL: 2400FT


Tavi aranyhalak

A nyári időszakban folyamatosan kaphatók üzletünkben kerti tavakba ajánlott aranyhal típusok is.

Ára: 700Ft
Ára 6 db-tól: 600Ft


Kéksügér (Badis badis)

Kis testű, törékeny külsejű bölcsőszájú hal. Testhossza 6–8 centiméter, a hímek nagyobbak. Szereti, ha medencéjét sűrűn beültetjük növényekkel és gyökerekkel, és mint minden sügérféle, igényli a búvóhelyek nyújtotta biztonságot.

Ára: 800Ft


Pillangó tarkasügér - kék ramirezi

A pillangó törpesügér új kék változata. Természete és igényei megegyeznek az eredeti színváltozatúval. A sügéralakúak rendjébe és a Cichlidae családba tartozik. Gyakran nevezik egyszerűen pillangósügérnek, ramirezi törpesügérnek, de leggyakoribb elnevezése a pillangó tarkasügér.

Normál színváltozatú ramirézi ára: 800FT
Kék színváltozatú ramirézi ára: 800FT
Sárga színváltozatú ramirézi ára: 800FT


Labidochromis caeruleus Yellow

Az egyik legkönnyebben tartható „mbuna” sügér. Élénk sárga színe, relatíve „békésebb” természete, igénytelensége, szaporasága minden afrikai sügéres medencében biztosítja helyét.

Ára: 1270Ft


Delfinsügér - Cyrtocara moorii

Malawi-tavi sügérfaj. Egész teste égszínkék színű, fején búbos homlokkal rendelkezik. Kifejlett mérete: kb. 20 cm.

Ára: 1000Ft


Elongatus Mpanga - Pseudotropheus sp.

Tartása egyszerű, nem tartozik az érzékeny halak közé. Minimum medence méretet 250 liter. Lehetőleg minimum 6-8 darabot tartsunk egy medencében. Kifejlett mérete: kb. 10-12 cm.

Ára: 900Ft


Malawi-tavi sügér -  Pseudotropheus socolofi

Malawi-tavi sügérfaj. Kiskorától kezdve egész teste irizálóan kék színű, úszói fehérrel szegettek. Kifejlett mérete: kb. 10-11 cm.

Ára: 1200Ft


Jávai lövőhal (Toxotes jaculatrix)

Nevét a élelemszerzési módszeréről kapta. A vízből kilőve belelöki a kiszemelt rovarokat. India és Ausztrália mangrovékkal teli mocsaraiban él. Brakkvizi hal.

Ara: érdeklődjön!impressum